Nůž na chléb a pečivo

Dostupnost zboží: 3 dny
CENA 399,00 Kč
kus
Tato řada nožů se vyznačuje čepelí ze speciální nerezavějící oceli s výbornou ostrostí a vyvážeností, která je preferována uznávanými kuchaři.
Pro výrobu nožů se používá speciální vysoce kvalitní ocel (3Cr13), která poskytuje základ pro nejdůležitější rys nože a to jeho dlouhotrvající ostrost.

SAKAI professional BAKER nůž na pečivo
Délka čepele: 200 mm, celková délka: 330 mm, tloušťka čepele: 2,5 mm, váha: 245 g.

SAKAI PROFESSIONAL
čepel nože ze speciální nerezavějící vysoce kvalitní oceli
dlouhotrvající ostrost
originální ergonomická rukojeť je kombinací nerezové oceli (430 s/s) a dřeva z ořešáku královského.
čepel a rukojeť tvoří jeden celek a proto nehrozí, že by se čepel z rukojetí uvolnila jako u levných nožů
Víte, že…
dřevo z ořešáku královského je nesmírně ceněno pro svou nezaměnitelnou kresbu a vysokou trvanlivost. Toto jedinečné dřevo se v Evropě využívá již od 17. století, a to především k výrobě prvotřídního nábytku, pažeb cenných pušek, špičkových uměleckých a dekorativních předmětů…

Řadu nožů SAKAI PROFESSIONAL dodáváme v blistru.
DOTAZ NA ZBOŽÍ
(formulář můžete použít i pro rychlou objednávku zboží)

V případě rychlé objednávky vyjadřujete souhlas s OBCHODNÍMI PODMÍNKAMI
a náklady nezbytnými na doručení zboží dle našich způsobů doručení a plateb
* označené údaje jsou povinné