Nízkootáčkový odšťavňovač 2v1

Dostupnost zboží: 3 dny
CENA 2.790,00 Kč
kus
Vyždímej z toho maximum a získej až o 50 % více zdravé šťávy! Je libo SMOOTHIE, DŽUS nebo dokonce DŽEM a PYRÉ?

VITVIT nízkootáčkový odšťavňovač z řady SYSTEMAT. VÍTĚZ srovnávacího testu magazínu prozeny.cz (nejvyšší objem vylisované šťávy).

Čerstvou šťávu nebo smoothie ocení zejména vegetariáni, vitariáni (přiznivci RAW FOOD stravy), vegani,... Ve vhodné kombinaci je možné podávat také diabetikům a lidem na redukční dietě.

Proč si koupit právě VitVit?
POMALÉ LISOVÁNÍ ŠŤÁVY ZA STUDENA = neničí živiny a vitamíny
Využívá k lisování surovin nízké otáčky.
Extrahuje tak 100% PŘÍRODNÍ ŠŤÁVU a omezuje zničení zdravých enzymů.
VYSOKÁ VÝTĚŽNOST SUROVIN = šetříte peníze
Ideální je používat čerstvé suroviny jako je např. ananas, červená řepa, kořenový i řapíkatý celer, jablko, okurka, špenát, dýně, rajče, mandarinka, meloun nebo hroznové víno, protože obsahují hodně šťávy.

Výhody VitVitu
Vyrobí kvalitní lahodnou šťávu ze všech druhů zeleniny i ovoce:
udělá hravě šťávu z LISTOVÉ ZELENINY usnadňující detoxikaci těla (bylinky, natě - zelí, salát, kapusta, fenykl, zázvor…)
poradí si i s KOŘENOVOU ZELENINU (mrkev, petržel, celer, červená řepa..),
výbornou šťávu hravě zvládne z okurek i rajčat
skvělá bude šťáva z jakého-koli OVOCE (jablka, hrušky, meruňky, broskve, jahody, citrusy, borůvky, kiwi, maliny…)
Uchovává živiny, vitamíny, minerály a enzymy v nápoji lahodné chuti.

Součástí balení jsou 2 SÍTKA S RŮZNOU VELIKOSTÍ OTVORŮ:


Černé sítko SMOOTHIE - větší otvory v tomto sítku propustí více dřeně společně se šťávou = husté dřeňové nápoje. Využijete také při výrobě marmelád, džemů, ovocných pyré,…


Červené sítko - menší otvory v tomto sítku propustí minimum dužiny, ale maximum ovocné šťávy.

VERTIKÁLNÍ ŠNEKOVÝ LIS umožňuje vysoce účinnou extrakci šťávy. Uchovává více živých látek a minimalizuje separaci šťávy než běžné vysokorychlostní odšťavňovače.

Otvor, ze kterého vytéká vylisovaná šťáva, je vybaven speciální zátkou, která umožní při odšťavňování hrdlo uzavřít a naplnit odšťavňovací komoru lahodnou čerstvou šťávou, kterou naléváme najednou.

Díky tomu se lépe udrží pořádek v kuchyni, protože šťáva při lisování průběžně „neukapává“ při pomalém vytékání, případně při nutnosti vyměnit nádobu bez možnosti uzavření výlevky.
DOTAZ NA ZBOŽÍ
(formulář můžete použít i pro rychlou objednávku zboží)

V případě rychlé objednávky vyjadřujete souhlas s OBCHODNÍMI PODMÍNKAMI
a náklady nezbytnými na doručení zboží dle našich způsobů doručení a plateb
* označené údaje jsou povinné